Myślę, że to by zadziałało?

- Dysza powietrzna jest tutaj całkowicie do przodu.
Czy to był ten mod dsg, który miałeś na myśli Sitting_Duck?
WHOAH - ostrożnie z przycinaniem
Tak, ale powiedziałem ŚRODEK osi ty - przycięty POWYŻEJ tego
Sam bym zeszlifował płetwę w dół w linii do miejsca, gdzie znajduje się środek wału osi - nie więcej w tym momencie. To sprawiłoby, że byłoby to jak płytka dsg tappet.
powinno być OK, ponieważ klips opóźniający jest masywny
ale następnym razem proszę jak przy początkowym Short Stroking
czekaj sekundę, aby sprawdzić, czy tniesz lub przycinasz właściwe rzeczy we właściwej ilości
teraz to przycięcie może być o mm lub więcej za dużo, ale myślę, że może być OK - po prostu
Jeśli nie uruchamiasz go zbyt szybko na silniku prędkości 11,1 V
powinno być OK - duży klips powinien działać
Płetwa faktycznie cofa się najbardziej na początku i zaczyna powoli kurczyć się na środkowej części płetwy w kierunku końca - kawałek, który odciąłeś
Klips opóźniający utrzymuje go otwartym nieco dłużej przy jego najdalszym cofnięciu, że tak powiem
To "powinno" działać mniej więcej tak samo jak standardowy tappet z normalnym sektorem bez dużego klipsa opóźniającego
ALE - tylko jeden sposób, aby się dowiedzieć......
Spróbuj następnym razem nie wchodzić tak szybko - myślę, że powinno być OK w łagodnej konstrukcji
ale będzie musiał "suck it n see", jak to mówią, jeśli dobrze się karmi ze wszystkimi problemami z synchronizacją...
żaden prawdziwy problem, jeśli tak się nie stanie - wszyscy popełniliśmy błędy, skacząc na głęboką wodę, ale mądrość osiąga się tylko wtedy, gdy wszyscy uczymy się na własnych błędach...
po prostu odłóż brzeszczot/pilnik/dremel i nie tnij już więcej rzeczy - proszę