Jg 2012 m4 problems

Discussion in 'Electric Guns' started by Southpawlegend, Dec 15, 2012.

  1. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    So my first game my gun stopped shooting like it was a blown fuze but its not so I have no idea.
     
  2. dylan484

    dylan484 New Member

    441
    0
    Tifton
    Maybe a frayed wire, do you have the know how to take the gun/gear box apart?
     

  3. TheAirsoftTech

    TheAirsoftTech New Member

    3,510
    4
    Hold your horses, no need to get into the gearbox yet. Check your motor tabs first.
     
  4. dylan484

    dylan484 New Member

    441
    0
    Tifton
    By taking the gun apart, he'd notice the motor tabs.
     
  5. TheAirsoftTech

    TheAirsoftTech New Member

    3,510
    4
    Alls you need to do to check the motor tabs is unscrew the bottom hatch on the grip...
     
  6. dylan484

    dylan484 New Member

    441
    0
    Tifton
    That's taking apart the gun isn't it? I'm not trying to argue I just should have been more specific in my first post.
     
  7. TheAirsoftTech

    TheAirsoftTech New Member

    3,510
    4
    To a point, but you said gearbox as well. Yes, you should have been a bit more specific. I apologize for some what jumping at you. I just don't want the OP to have taken apart his gearbox for something that was an easy fix.
     
  8. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    Any other Ideas I have 4 days off in a row I WILL fix this gun
     
  9. dylan484

    dylan484 New Member

    441
    0
    Tifton
    Motor tabs first, have you checked?

    Edit: does it make any noise at all?
     
  10. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    It did after the first battery change but then nothing.

    Edit haven't checked the motor connectors yet
     
  11. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    Thread revive my gun locked up again why is it doing this?
     
  12. dylan484

    dylan484 New Member

    441
    0
    Tifton
    Just take the gun apart and see what it is.
     
  13. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    It's the arl I just popped it and it works fine now
     
  14. TheAirsoftTech

    TheAirsoftTech New Member

    3,510
    4
    So now your gun shoots fine?
     
  15. deathmechanic

    deathmechanic Active Member

    4,038
    1
    Davis
    The ARL isn't the problem if it is ill be surprised. Popping just allows it to reset the compression cycle so your gun will no longer be binded.

    What battery are you using first of all? Also is this the 350fps or the 400-430 replica?
     
  16. S1kkguy

    S1kkguy New Member

    489
    2
    London
    Sounds like the battery can't overcome a compressed spring atm.
     
  17. Southpawlegend

    Southpawlegend New Member

    1,416
    0
    Salisbury
    420fps with a jg blue and 7.4 25cc~50cc lipos I should be straight